Home Categorii Cine Suntem Contact Newsletter

Politică de confidenţialitate

PRIN ACCESAREA ŞI UTILIZAREA ACESTUI SITE VĂ DAŢI ACORDUL EXPLICIT CU URMĂTOARELE REGULI DE CONFIDENŢIALITATE:

Editura Kreativ este autorul acestui site web si beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Editura Kreativ fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe acest site.

Informaţiile despre produse, caracteristicile si preţurile lor corespund realităţii de la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Editura Kreativ colectează informaţii pe acest website, în conformitate cu legislaţia română în acest sens. Site-ul plasează un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, adică un mic fişier utilizat strict pentru autentificarea automată a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:

- Formularul de înregistrare utilizator. Datele sunt folosite în vederea trimiterii de informaţii, precum şi trimiterii de oferte atractive din partea Editurii Kreativ (în funcţie de preferinţele setate de utilizator). - Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite în vederea contactării ulterioare de către Editura Kreativ.

Informaţiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului şi a serviciilor oferite clienţilor de către Editura Kreativ. Prin accesarea acestui site vă daţi acordul la folosirea în scopurile mai sus menţionate a informaţiilor colectate de Editura Kreativ pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de Editura Kreativ pentru o bună administrare a site-ului şi pentru statistici de uz intern care permit o mai bună deservire a clienţilor nostri.

Utilizatorul primeşte mesaje tip e-mail de la Editura Kreativ numai în urma completării formularului de înregistrare şi a alegerii respectivelor liste. Editura Kreativ îşi rezervă dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fără a oferi vreo explicaţie sau notificare prealabilă şi fără a fi ţinut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai mulţi utilizatori abonaţi la newsletterul editurii.

Site-ul Editurii Kreativ este protejat prin cele mai noi metode de securitate. Informaţiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online, cât si offline a site-ului. Editura Kreativ protejează informaţiile personale ale vizitatorilor site-ului

Prezenta Politică de confidenţialitate se supune dreptului intern român. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamaţiei la sediul Editurii Kreativ. În cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înţelegere, va fi considerată competentă instanţa judecătorească din aceeaşi structură administrativă cu sediul Editurii Kreativ.

Editura Kreativ îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum li Politica de confidenţialitate şi Termenii legali, fără niciun fel de notificare prealabilă. Responsabilitatea consultării acesteia pentru a constata eventualele modificări vă revine dumneavoastră.

Vă rugăm consultaţi site-ul nostru web în mod frecvent pentru a urmări schimbările efectuate.